SKRIFT TIL OSS:

info@august-porsche.be

RING OSS:

+ 32 2 633 36 79

Politique de Confidentialité

Introduktion

(Du kan klikke på titlerne nedenfor for at gå direkte til de tilsvarende kapitler.)

Denne side er virksomhedens privatlivspolitik AUGUST SA, der respekterer dit privatliv og forpligter sig til at beskytte dine personlige data. Denne fortrolighedspolitik sigter mod at informere dig om, hvordan vi behandler dine personlige data, om dine personlige rettigheder og hvordan loven beskytter dig.

Du kan klikke på titlerne nedenfor for at gå direkte til de tilsvarende kapitler.

1. OPLYSNINGER VEDRØRENDE SELSKABET

Formål med denne privatlivspolitik
Formålet med denne fortrolighedspolitik er at give dig oplysninger om, hvordan virksomheden har det AUGUST SA indsamler og behandler dine personlige data i forbindelse med dit forhold til virksomheden AUGUST SA og brugen af ​​dens websteder, digitale platforme, køretøjer, produkter og tjenester.

For at forstå klart, hvorfor og hvordan vi bruger dine data, er det vigtigt, at du læser dette dokument såvel som enhver anden privatlivspolitik, som vi måtte give dig ved særlige lejligheder, når du indsamler eller behandler personlige data om dig. . Denne fortrolighedspolitik supplerer vores andre fortrolighedspolitikker og er ikke beregnet til at erstatte dem.

Datacontroller
AUGUST SA handelsnavne og stednavne: " AUGUST-PORSCHE (.EU, .COM, .BE) "," AUGUST-CLASSICS
(.BE) "," AUGUST-ADDICTION (.BE) "," AUGUST PORSCHE ADDICTION ”(“ Vi ”) er et selskab, der er registreret i Belgien (registrering af virksomheden under firmanummer 0893.167.288 og moms under samme nummer.).

Kontaktoplysninger
Den udpegede databeskyttelsesansvarlig (DDPD) af AUGUST SA er ansvarlig for håndtering af spørgsmål i forbindelse med denne privatlivspolitik og vores privatlivspraksis. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, eller hvis du ønsker at udøve dine juridiske rettigheder, bedes du kontakte DDPD ved følgende koordinater:

Den juridiske enheds fulde navn: AUGUST SA
E-mail: info@august-porsche.be
E-mail-adresse: AUGUST SA 15, Route de Genval 1380 Ohain - Belgien

Fortrolighedskommission: Rue de la Presse 35 - 1000 Bruxelles Tlf. +32 2 274 48 00 Fax +32 2 274 48 10 e-mail: commission@privacycommission.be Internet side: http://www.privacycommission.be/ , styrer behandlingen af ​​personoplysninger i Belgien og er den tilsynsmyndighed, der er ansvarlig for databeskyttelsesspørgsmål. Du har ret til når som helst at indgive en klage til Privacy Commission; Vi inviterer dig dog til at først sende dine bekymringer og klager til os, som vi vil forsøge at tackle.

Ændringer i privatlivspolitikken og forpligtelsen til at underrette os om ændringer
Vores fortrolighedspolitik er genstand for regelmæssig gennemgang. Den sidste opdatering af denne version er fra 29. marts 2019. Vi anbefaler, at du regelmæssigt konsulterer denne privatlivspolitik for at kontrollere, om der er foretaget nogen opdateringer eller ændringer til den.

Det er vigtigt, at de personlige data, vi har om dig, er nøjagtige og ajourførte. Vi takker dig derfor for at holde os informeret i tilfælde af ændringer af dine personlige data under dit forhold til os.

Tredjepartsforbindelser
Vores websteder og digitale platforme kan indeholde links til tredjepartswebsteder, plug-ins og applikationer. Det faktum, at du klikker på disse links, eller at du opretter disse forbindelser, kan give disse tredjeparter tilladelse til at indsamle eller dele data om dig. Vi har ingen kontrol over disse tredjepartswebsteder og påtager os intet ansvar for deres indhold, sikkerhed eller privatlivspolitik. Vi anbefaler, at du konsulterer sikkerheds- og privatlivspolitikken på hvert websted og det sociale netværkstjeneste, som du besøger og / eller abonnerer på.

2. HVILKE DATA OPsamler VI FRA DIG?

Personlige data eller information betyder enhver information om et levende individ, hvorfra personen kan identificeres. De inkluderer ikke de data, hvorfra identiteten er fjernet (anonyme data). Vi kan muligvis indsamle, bruge, gemme og overføre forskellige typer personlige data om dig, som vi har klassificeret i følgende kategorier:

• Identitetsdata (f.eks. Navn, brugernavn eller lignende identifikation, titel, fødselsdato);

• Kontaktoplysninger (f.eks. Fakturerings- eller leveringsadresse, telefonnummer (er), e-mail-adresse);

• Oplysninger om dit køretøj (f.eks. VIN, fabrikat, model, år, forhandler, dato for køb eller leasing, købs- eller leasingpris, udstyr, vedligeholdelseshistorik, garantiperiode);

• Køretøjsdata (f.eks. Køretøjets placering og generelle tilstandsdata, advarselslamper, næste serviceaftale, brændstofniveau, batteriniveau, dæktryk, vedligeholdelseshistorie, problemer eller fejlkoder, præstationsdata, andre statusoplysninger);

• Interesser / præferencer (f.eks. Køb eller ordrer, du har foretaget, kommentarer);

• Profilbilleder / information (f.eks. Fotografier eller andet brugergenereret indhold, f.eks. Dokumenter leveret i forbindelse med salgsmeddelelser, eller interesser, du citerer på sociale medier-platforme);

• Transaktionsdata (f.eks. Oplysninger om produkter og tjenester, som du har købt fra os);

• Brugerdata (f.eks. Information om, hvordan du bruger vores websteder, produkter og tjenester);

• Marketing- og kommunikationsdata (f.eks. Dine præferencer for at modtage vores markedskommunikation og dem fra vores tredjepart, dine kommunikationspræferencer).

Hvis du bruger en digital enhed til at aktivere virksomhedstjenester AUGUST SA eller få adgang til det, kan vi indsamle data om denne enhed, herunder:

• Tekniske data (f.eks. IP-adresse, der bruges til at forbinde din computer til internettet, forbindelsesoplysninger, type og version af din browser, tidszone og placering, type og version af plug-ins til din browser, operativsystem og den platform, du bruger);

• Placeringsoplysninger (f.eks. IP-adresse, GPS-data);

• Oplysninger, der vedrører dit besøg (f.eks. Din URL-navigationsrute til, på og fra vores hjemmeside, produkter, der er set eller søgt, side-responstid, downloadfejl, varighed af konsultation af visse sider, relativ information dine interaktioner med siden, metoder, der bruges til at forlade siden, telefonnummer brugt til at kontakte vores kundeservice);

• Oplysninger, der er relateret til e-mail-kommunikation (f.eks. Tid og dato for e-mail-åbning, links vist fra e-mail, afmeld præferencer).

Vi indsamler, bruger og deler også aggregerede data såsom statistiske eller demografiske data. Aggregerede data kan komme fra dine personlige data, men betragtes ikke lovligt som personlige data, da de ikke direkte eller indirekte afslører din identitet.

Vi indsamler ikke noget speciel kategori af personoplysninger om dig (f.eks. oplysninger om din etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, liv eller seksuel orientering, politiske synspunkter, fagforeningsmedlemskab og sundhed, genetiske og biometriske data).

Vi indsamler heller ikke oplysninger om dine straffbare forhold og domfældelse.

Vores websteder og den digitale platform er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst data om børn. Hvis vi opdager, at vi har indsamlet oplysninger om et barn uden forældremyndighed, sletter vi disse data.

Manglende overførsel af personlige data
Hvis loven eller bestemmelserne i en kontrakt, vi har indgået med dig, kræver, at vi indsamler personoplysninger, og hvis du ikke leverer disse data, når du bliver bedt om det, kan vi muligvis ikke udføre kontrakt, som vi har indgået, eller som vi ønsker at indgå med dig (f.eks. for at give dig varer eller tjenester). I dette tilfælde er vi muligvis nødt til at annullere et produkt eller en tjeneste, som du drager fordel af, men vi vil informere dig om nødvendigt i rette tid.

3. HVORDAN SAMLES DINE PERSONLIGE DATA?

Vi bruger forskellige metoder til at indsamle data fra og om dig, herunder følgende:

Direkte interaktion. Du kan muligvis blive bedt om at give os dine personlige oplysninger ved at udfylde formularer eller ved at kontakte os pr. Post, telefon, e-mail, SMS / MMS, instant messaging eller andre. Disse data kan leveres, når du:

• anmode om oplysninger om vores produkter og tjenester eller køb vores produkter og tjenester;

• deltage i firmaarrangementer AUGUST SA eller messer eller deltage i testkørsler;

• oprette en konto på vores hjemmeside eller besøge den;

• abonnere på vores tjenester eller vores publikationer;

• bede om at modtage en marketingkommunikation;

• deltage i en konkurrence, forfremmelse eller undersøgelse;

• send os dine kommentarer eller kontakt os.

• Automatiske teknologier eller interaktioner. Når du interagerer med vores websteder og digitale tjenester, herunder vores sociale medieplatforme, indsamler vi automatisk tekniske data om dit materiale og dine browseaktioner og vaner. Vi indsamler disse personlige data ved hjælp af cookies og andre lignende teknologier. Vi modtager muligvis også tekniske data om dig, hvis du besøger andre websteder, der bruger vores cookies. Se vores Cookiepolitik for mere information.

Tredjeparter eller kilder, der er tilgængelige for offentligheden Vi modtager personlige oplysninger om dig fra følgende tredjeparter og offentlige kilder:

• Køretøjsinformation og anden information leveret direkte af virksomheden AUGUST SA uafhængig akkrediteret (i det følgende " AUGUST SA ”);

• Tekniske data leveret af tredjepart, herunder analytikere og udbydere af forskningsinformation;

• Annonceringsnetværk;

• Eventbureauer;

• Identitetsdata og kontaktoplysninger hentet fra offentligt tilgængelige kilder og datamæglere;

• Oplysninger, der er frit tilgængelige for offentligheden fra internetsøgninger.

4. VENTLING AF DINE PERSONLIGE DATA

Vi kan muligvis dele dine personlige data med følgende parter til de formål, der er beskrevet i afsnit 4, "Hvordan bruger vi dine personlige data?" "

• Interne tredjeparter (f.eks. Andre koncernselskaber AUGUST SA);

• Eksterne tredjeparter (f.eks. Forhandlere, tjenesteudbydere, der handler på vores vegne, professionelle rådgivere og andre regulerende myndigheder / organer);

• Tredjeparter, som vi kan vælge at sælge eller overføre dele af vores virksomhed eller vores aktiver, eller som vi kan slå sammen dele af vores virksomhed eller vores aktiver med. Vi kan også søge at erhverve eller fusionere andre virksomheder. Hvis vores firma ændrer sig, kan de nye ejere muligvis bruge dine personlige data som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden i dine personlige data og behandler dem i overensstemmelse med loven. Vi tillader ikke vores tredjepartsudbydere at bruge dine personlige data til deres egne formål og tillader dem kun at behandle dine personlige data til specificerede formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

5. INTERNATIONALE TRANSFERS

De data, vi indsamler om dig, kan overføres til og opbevares uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") (og underlagt gældende datalokaliseringslovgivning). Det kan også behandles af personale, der arbejder uden for EØS, uanset om de er ansat direkte af os eller af en af ​​vores leverandører, f.eks AUGUST SA lokal. Nævnte personale kan være involveret blandt andet i forberedelsen af ​​din ordre, behandlingen af ​​dine betalingsoplysninger og levering af tjenester og assistance. Vi vil tage alle rimelige skridt, der er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik og britisk databeskyttelseslov, medmindre andet er angivet.

Hvis vi overfører dine personlige data uden for EØS, sikrer vi, at der sikres et tilsvarende beskyttelsesniveau ved at implementere mindst en af ​​følgende foranstaltninger:

• Vi vil kun overføre dine personoplysninger til lande, som Europa-Kommissionen betragter som et passende beskyttelsesniveau for personoplysninger;

• Hvis vi bruger visse tjenesteudbydere, kan vi muligvis bruge specifikke kontraktmodeller, der er godkendt af Europa-Kommissionen, og som giver et niveau af beskyttelse af personoplysninger svarende til det, der anvendes i Europa.

6. DATA SIKKERHED

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre utilsigtet tab, uautoriseret brug eller adgang, ændring og videregivelse af dine personlige data. Derudover begrænser vi adgang til dine personlige data til ansatte, agenter, udbydere og andre tredjeparter, der har brug for at vide om det på grund af deres aktivitet. De behandler dine personlige data kun i overensstemmelse med vores instruktioner og er underlagt en fortrolighedspligt.

Vi har procedurer til behandling af mistanke om brud på personoplysninger og vil underrette dig og ethvert relevant regulerende organ om disse overtrædelser, hvis det kræves i henhold til loven.

7. RETENTION AF DATA

Hvor længe bruger vi dine personlige data?
Vi opbevarer dine personlige data kun i den tid, der med rimelighed er nødvendigt for at opfylde de formål, som vi har indsamlet dem for, især for at opfylde juridiske, lovgivningsmæssige, skatte-, regnskabs- eller rapporteringsforpligtelser. Vi kan opbevare dine personlige data i en længere periode i tilfælde af en klage, eller hvis vi med rimelighed mener, at en tvist sandsynligvis er i forbindelse med vores forhold til dig.

For at bestemme den passende opbevaringsperiode for personoplysninger tager vi højde for deres mængde, deres art og deres følsomme karakter, den potentielle risiko for skader i forbindelse med uautoriseret brug eller videregivelse, de formål, som vi bruger dem. adressere, om vi måske eller ikke kan nå disse mål på andre måder, og hvilke juridiske, lovgivningsmæssige, skatte-, regnskabs- og andre forpligtelser gælder.

I nogle tilfælde anonymiserer vi dine personlige data (så du ikke kan identificeres og dataene ikke længere kan tilknyttes dig) til forsknings- eller statistiske formål. I dette tilfælde kan vi bruge disse oplysninger på ubestemt tid, uden at det er nødvendigt at give dig besked.

8. DINE JURIDISKE RETTIGHEDER

I nogle tilfælde har du følgende rettigheder til dine personlige data i henhold til databeskyttelseslove:

• Du kan anmode om adgang til dine personlige data ("adgangsret for den registrerede"). Du modtager derefter en kopi af de personlige data, som vi har om dig;

• Du kan anmode om, at de personoplysninger, som vi har om dig, bliver rettet. Ufuldstændige eller unøjagtige data, som vi besidder om dig, kan derfor rettes. Dog kan det være nødvendigt, at vi kontrollerer nøjagtigheden af ​​de nye data, du giver os. I mange tilfælde kan du direkte ændre dine personlige data;

• Du kan anmode om sletning af dine personlige data. Du kan bede os om at slette eller slette dine personlige data, hvis der ikke er nogen gyldig grund til at retfærdiggøre yderligere behandling. Du har også retten til at bede os om at slette eller slette dine personlige data, hvis du har formået at udøve din ret til at gøre indsigelse mod behandlingen (se nedenfor), i tilfælde af at vi har behandlet din oplysninger ulovligt, eller hvis vi er forpligtet til at slette dine personlige data i overensstemmelse med lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi muligvis ikke altid er i stand til at svare på din anmodning om sletning af specifikke juridiske grunde, der vil blive bragt opmærksom på dig, hvis nogen, på tidspunktet for din anmodning;

• Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data. I nogle tilfælde kan vi muligvis demonstrere, at bindende overbevisende grunde, der derefter hersker over dine rettigheder og friheder, tvinger os til at behandle dine oplysninger;

• Du kan anmode om, at behandlingen af ​​dine personlige data begrænses. Du kan bede os om at stoppe behandlingen af ​​dine personlige data i følgende tilfælde:

• Hvis du vil have os til at kontrollere nøjagtigheden af ​​dataene,
• Hvis måden vi bruger dataene på er ulovlig, men du ikke ønsker, at vi sletter dem,

• Hvis du vil have os til at opbevare dataene, når vi ikke længere har brug for dem, fordi det er nødvendigt for oprettelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav,

• Hvis du har nægtet at tillade os at bruge dine data, men vi skal kontrollere, om der er tvingende legitime grunde til at vi bruger dem;

• Du kan anmode om, at dine personlige data overføres til dig eller overføres til en tredjepart;

• Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis dit samtykke er påkrævet til behandlingen af ​​dine personlige data. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke give dig visse produkter eller tjenester. Vi giver dig besked, når det er relevant, når vi trækker dit samtykke tilbage.

Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​de ovenfor beskrevne rettigheder, bedes du kontakte vores DPD:

info@august-porsche.be

Frais
Du behøver ikke at betale gebyrer for at få adgang til dine personlige data (eller for at udøve nogen anden ret). Hvis din anmodning imidlertid er ubegrundet, gentagen eller overdreven, kan vi opkræve dig et rimeligt beløb eller nægte at svare på din anmodning.

Hvad kan vi spørge dig?
Vi kan bede dig om specifikke oplysninger for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og garantere din ret til adgang til dine personlige data (eller en anden ret). Denne sikkerhedsforanstaltning har til formål at forhindre, at dine personlige data videregives til folk, der ikke har ret til at kende det. Vi kan også kontakte dig for at anmode om yderligere oplysninger om din anmodning om at fremskynde vores svar.

Responstid
Vi forsøger at besvare alle legitime anmodninger inden for en måned. Denne periode kan dog overskrides, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller hvis du har fremsat flere anmodninger. I dette tilfælde holder vi dig informeret.

Porsche Passion Expertise

Auto kontra(0) ×

Comparer Til effacer