Γράψτε σε μας:

info@august-porsche.be

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:

+ 32 2 633 36 79

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εισαγωγή

(Μπορείτε να κάνετε κλικ στους παρακάτω τίτλους για να μεταβείτε απευθείας στα αντίστοιχα κεφάλαια.)

Αυτή η σελίδα είναι η πολιτική απορρήτου της εταιρείας AUGUST SA, η οποία σέβεται το απόρρητό σας και αναλαμβάνει να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η πολιτική απορρήτου έχει ως στόχο να σας ενημερώσει για το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα δικαιώματά σας ιδιωτικού απορρήτου και τον τρόπο με τον οποίο προστατεύεται ο νόμος.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στους παρακάτω τίτλους για να μεταβείτε απευθείας στα αντίστοιχα κεφάλαια.

1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σκοπός αυτής της πολιτικής απορρήτου
Σκοπός αυτής της πολιτικής απορρήτου είναι να σας παρέχει πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία AUGUST SA συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο της σχέσης σας με την εταιρεία AUGUST SA και τη χρήση των δικτυακών τόπων, ψηφιακών πλατφορμών, οχημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών.

Για να κατανοήσουμε με σαφήνεια τους λόγους και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το έγγραφο καθώς και οποιαδήποτε άλλη πολιτική απορρήτου που σας παρέχουμε σε ειδικές περιπτώσεις κατά τη συλλογή ή την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που αφορούν εσάς. . Αυτή η πολιτική απορρήτου συμπληρώνει τις άλλες μας πολιτικές απορρήτου και δεν προορίζεται να τις αντικαταστήσει.

Ελεγκτής δεδομένων
AUGUST SA εμπορικά ονόματα και ονόματα τοποθεσιών: " AUGUST-PORSCHE (.EU, .COM, .BE) "," AUGUST-CLASSICS
(.ΒΕ) "," AUGUST-ADDICTION (.ΒΕ) "," AUGUST PORSCHE ADDICTION "(" Εμείς ") είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στο Βέλγιο (Καταχώριση της εταιρείας υπό τον αριθμό της εταιρείας 0893.167.288 και υποκείμενο στον ΦΠΑ με τον ίδιο αριθμό).

Επαφή
Ο αρμόδιος υπάλληλος προστασίας δεδομένων (DDPD) του AUGUST Η ΑΕ είναι υπεύθυνη για το χειρισμό ερωτημάτων που σχετίζονται με αυτή την πολιτική απορρήτου και τις πρακτικές απορρήτου μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου ή εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε με το DDPD στις ακόλουθες συντεταγμένες:

Πλήρες όνομα της νομικής οντότητας: AUGUST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
E-mail: info@august-porsche.be
Διεύθυνση ταχυδρομείου: AUGUST Α.Ε. 15, Route de Genval 1380 Ohain - Βέλγιο

Προστασία προσωπικών δεδομένων: Rue de la Presse 35 - 1000 Βρυξέλλες Τηλ. +32 2 274 48 00 Φαξ +32 2 274 48 10 e-mail: επιτροπή@privacycommission.be Δικτυακός τόπος: http://www.privacycommission.be/ , διέπει την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο Βέλγιο και είναι η εποπτική αρχή που είναι αρμόδια για θέματα προστασίας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία ανά πάσα στιγμή με το Επιτροπή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, σας καλούμε να υποβάλλετε πρώτα σε εσάς τις ανησυχίες και τις καταγγελίες σας, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου και υποχρέωση να μας ενημερώσετε για οποιεσδήποτε αλλαγές
Η πολιτική απορρήτου υπόκειται σε τακτική αναθεώρηση. Η τελευταία ενημέρωση αυτής της έκδοσης χρονολογείται από τις 29 Μαρτίου 2019. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τακτικά αυτήν την πολιτική απορρήτου για να ελέγξετε εάν έχουν γίνει ενημερώσεις ή τροποποιήσεις σε αυτήν.

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και ενημερωμένα. Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωσή σας σε περίπτωση τροποποίησης των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διάρκεια της σχέσης σας με εμάς.

Σύνδεσμοι τρίτου μέρους
Οι ιστότοποί μας και οι ψηφιακές πλατφόρμες ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους σε ιστότοπους, προσθήκες και εφαρμογές τρίτων. Το γεγονός ότι κάνετε κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή δημιουργείτε αυτές τις συνδέσεις μπορεί να εξουσιοδοτήσει αυτά τα τρίτα μέρη να συλλέξουν ή να μοιραστούν δεδομένα που αφορούν εσάς. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους, την ασφάλεια ή την πολιτική απορρήτου. Συνιστούμε να συμβουλευτείτε τις πολιτικές ασφαλείας και απορρήτου κάθε ιστοτόπου και υπηρεσίας κοινωνικών δικτύων που επισκέπτεστε ή / και εγγραφείτε.

2. ΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

Προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες σημαίνει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με ένα ζωντανό άτομο από το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το συγκεκριμένο άτομο. Δεν περιλαμβάνουν τα δεδομένα από τα οποία έχει αφαιρεθεί η ταυτότητα (ανώνυμα δεδομένα). Μπορούμε να συλλέξουμε, να χρησιμοποιήσουμε, να αποθηκεύσουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικούς τύπους προσωπικών δεδομένων για εσάς που έχουμε ταξινομήσει στις ακόλουθες κατηγορίες:

• Στοιχεία ταυτότητας (π.χ. όνομα, όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό, τίτλος, ημερομηνία γέννησης).

• Στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. διεύθυνση χρέωσης ή παράδοσης, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

• Πληροφορίες σχετικά με το όχημά σας (π.χ. VIN, μάρκα, μοντέλο, έτος, έμπορος, ημερομηνία αγοράς ή μίσθωσης, τιμή αγοράς ή μίσθωσης, εξοπλισμός, ιστορικό συντήρησης, περίοδος εγγύησης).

• Στοιχεία οχήματος (π.χ. θέση και γενική κατάσταση του οχήματος, φώτα προειδοποίησης, επόμενο ραντεβού υπηρεσίας, στάθμη καυσίμου, στάθμη μπαταρίας, πίεση ελαστικών, ιστορικό συντήρησης, κωδικούς βλάβης ή βλάβης, δεδομένα απόδοσης, άλλες πληροφορίες κατάστασης).

• Ενδιαφέροντα / προτιμήσεις (π.χ. αγορές ή παραγγελίες που έχετε κάνει, σχόλια).

• Εικόνες / πληροφορίες προφίλ (π.χ. φωτογραφίες ή άλλο περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες, όπως έγγραφα που παρέχονται σε σχέση με ανακοινώσεις πωλήσεων ή ενδιαφέροντα που αναφέρετε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων).

• Στοιχεία συναλλαγών (π.χ. πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε αγοράσει από εμάς).

• Δεδομένα χρήσης (π.χ. πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ιστότοπων, προϊόντων και υπηρεσιών).

• Στοιχεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας (π.χ. τις προτιμήσεις σας για τη λήψη των επικοινωνιών μάρκετινγκ και των τρίτων μας, τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας).

Εάν χρησιμοποιείτε μια ψηφιακή συσκευή για να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες της εταιρείας AUGUST SA ή έχετε πρόσβαση σε αυτήν, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με αυτήν τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

• Τεχνικά δεδομένα (π.χ. διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο Internet, πληροφορίες σύνδεσης, τύπος και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και τοποθεσία, τύπος και έκδοση προσθηκών για το πρόγραμμα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε).

• Πληροφορίες τοποθεσίας (π.χ. διεύθυνση IP, δεδομένα GPS).

• Πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας (π.χ. τη διαδρομή πλοήγησης URL προς, από και από τον ιστότοπό μας, τα προϊόντα που πραγματοποιήθηκαν ή αναζητήθηκαν, ο χρόνος απόκρισης σελίδας, τα σφάλματα λήψης, η διάρκεια διαβουλεύσεων με ορισμένες σελίδες, τις αλληλεπιδράσεις σας με τη σελίδα, τις μεθόδους που χρησιμοποιήσατε για την έξοδο από τη σελίδα, τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε για να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών).

• Πληροφορίες σχετικά με τις επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. ώρα και ημερομηνία ανοίγματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνδέσεις που εμφανίζονται από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προτιμήσεις κατάργησης εγγραφής).

Επίσης, συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε συγκεντρωτικά δεδομένα όπως στατιστικά ή δημογραφικά δεδομένα. Συγκεντρωμένα δεδομένα ενδέχεται να προέρχονται από τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν θεωρούνται νομικά προσωπικά δεδομένα, καθώς δεν αποκαλύπτουν άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά σας.

Δεν συλλέγουμε κανένα ειδική κατηγορία προσωπικών δεδομένων για εσάς (π.χ. πληροφορίες σχετικά με την εθνικότητά σας, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη ζωή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις πολιτικές απόψεις, την ένταξη στην ένωση και την υγεία, τα γενετικά και βιομετρικά δεδομένα).

Επίσης, δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικά αδικήματα και καταδίκες σας.

Οι ιστοσελίδες και η ψηφιακή μας πλατφόρμα δεν προορίζονται για παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει δεδομένα για τα παιδιά. Εάν ανακαλύψουμε ότι έχουμε συλλέξει πληροφορίες σχετικά με ένα παιδί χωρίς συγκατάθεση των γονέων, θα διαγράψουμε αυτά τα δεδομένα.

Παράλειψη μετάδοσης προσωπικών δεδομένων
Εάν ο νόμος ή οι διατάξεις μιας σύμβασης που έχουμε συνάψει μαζί σας απαιτούν να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα και εάν δεν τα παρέχετε όταν σας ζητηθεί, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε συμβόλαιο που έχουμε συνάψει ή που θέλουμε να ολοκληρώσουμε μαζί σας (π.χ. να σας παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες). Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από την οποία επωφελείστε από εμάς, αλλά θα σας ενημερώσουμε εάν είναι απαραίτητο εγκαίρως.

3. ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝΤΑΙ τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους για τη συλλογή δεδομένων από και γύρω σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Άμεσες αλληλεπιδράσεις. Μπορεί να σας ζητηθεί να μας δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία συμπληρώνοντας έντυπα ή επικοινωνώντας μαζί μας ταχυδρομικά, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS / MMS, άμεσων μηνυμάτων ή άλλων. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να παρέχονται όταν:

• να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή να αγοράσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

• παρακολουθήστε εκδηλώσεις της εταιρείας AUGUST SA ή εμπορικές εκθέσεις, ή να συμμετέχουν σε δοκιμαστικές κινήσεις.

• να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας ή να το επισκεφθείτε.

• να εγγραφείτε στις υπηρεσίες ή στις εκδόσεις μας.

• ζητήστε να λάβετε μια επικοινωνία μάρκετινγκ.

• συμμετοχή σε διαγωνισμό, προώθηση ή έρευνα ·

• στείλτε μας τα σχόλιά σας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

• Αυτοματοποιημένες τεχνολογίες ή αλληλεπιδράσεις. Όταν αλληλεπιδράτε με τους ιστότοπους και τις ψηφιακές υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, συλλέγουμε αυτόματα τεχνικά δεδομένα σχετικά με το υλικό σας, τις ενέργειες περιήγησης και τις συνήθειες περιήγησης. Συλλέγουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιώντας cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε τεχνικά δεδομένα σχετικά με εσάς αν επισκεφθείτε άλλους ιστότοπους που χρησιμοποιούν τα cookies μας. Παρακαλώ δείτε μας Πολιτική cookie για περισσότερες πληροφορίες.

Τρίτα μέρη ή πηγές προσιτές στο κοινό Λαμβάνουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς από τα ακόλουθα τρίτα μέρη και δημόσιες πηγές:

• Πληροφορίες σχετικά με το όχημα και άλλες πληροφορίες που παρέχονται απευθείας από την εταιρεία AUGUST SA ανεξάρτητο διαπιστευμένο (εφεξής " AUGUST SA ");

• Τεχνικά δεδομένα που παρέχονται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των αναλυτών και των παρόχων ερευνητικών πληροφοριών.

• Διαφημιστικά δίκτυα.

• Οργανισμοί εκδηλώσεων.

• Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας που προέρχονται από δημόσιες πηγές και μεσίτες δεδομένων.

• Πληροφορίες ελεύθερα προσβάσιμες στο κοινό από αναζητήσεις στο Διαδίκτυο.

4. ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

Μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα ακόλουθα μέρη, για τους σκοπούς που περιγράφονται στην ενότητα 4, "Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;" ":

• Εσωτερικοί τρίτοι (π.χ. άλλες εταιρείες του ομίλου AUGUST SA).

• Εξωτερικοί τρίτοι (π.χ. αντιπρόσωποι, πάροχοι υπηρεσιών που ενεργούν για λογαριασμό μας, επαγγελματίες συμβούλους και άλλες ρυθμιστικές αρχές / φορείς).

• Τρίτα μέρη στα οποία μπορούμε να επιλέξουμε να πωλήσουμε ή να μεταβιβάσουμε μέρη της εταιρείας μας ή τα περιουσιακά μας στοιχεία ή με τα οποία μπορούμε να συγχωνεύσουμε τμήματα της εταιρείας μας ή των περιουσιακών μας στοιχείων. Μπορούμε επίσης να επιδιώξουμε να αποκτήσουμε ή να συγχωνεύσουμε άλλες εταιρείες. Αν αλλάξει η εταιρεία μας, οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Ζητούμε από όλους τους τρίτους να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τις επεξεργάζονται σύμφωνα με το νόμο. Δεν επιτρέπουμε στους τρίτους φορείς παροχής υπηρεσιών μας να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς και να τους επιτρέπουν να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για καθορισμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

5. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τα δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ("ΕΟΧ") (και σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί εντοπισμού δεδομένων). Μπορεί επίσης να υποβληθεί σε επεξεργασία από προσωπικό που εργάζεται εκτός ΕΟΧ, είτε απασχολείται άμεσα από εμάς είτε από έναν από τους προμηθευτές μας, όπως π.χ. AUGUST SA τοπική. Το εν λόγω προσωπικό μπορεί να συμμετέχει, μεταξύ άλλων, στην προετοιμασία της παραγγελίας σας, στην επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας και στην παροχή υπηρεσιών και βοήθειας. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τον νόμο περί προστασίας δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Εάν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του ΕΟΧ, θα εξασφαλίσουμε την εξασφάλιση ισοδύναμου επιπέδου προστασίας με την εφαρμογή τουλάχιστον ενός από τα ακόλουθα μέτρα:

• Θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε χώρες που θεωρεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι εφαρμόζουν επαρκές επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

• Εάν χρησιμοποιούμε ορισμένους παρόχους υπηρεσιών, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένα πρότυπα συμβάσεων που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα οποία παρέχουν ένα επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων ισοδύναμο με εκείνο που εφαρμόζεται στην Ευρώπη.

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη τυχαίας απώλειας, μη εξουσιοδοτημένης χρήσης ή πρόσβασης, μετατροπής και αποκάλυψης των προσωπικών σας δεδομένων. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε υπαλλήλους, πράκτορες, παρόχους και άλλα τρίτα μέρη που πρέπει να γνωρίζουν γι 'αυτό λόγω της δραστηριότητάς τους. Θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και θα υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Έχουμε θεσπίσει διαδικασίες για την αντιμετώπιση υποτιθέμενων παραβιάσεων προσωπικών δεδομένων και θα σας ειδοποιήσουμε εσάς και κάθε σχετικό ρυθμιστικό φορέα για τις παραβιάσεις αυτές, εφόσον το απαιτεί ο νόμος.

7. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πόσο καιρό θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι λογικά αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους έχουμε συλλέξει, ιδίως προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομικές, ρυθμιστικές, φορολογικές, λογιστικές ή υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων. Μπορούμε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε περίπτωση καταγγελίας ή αν πιστεύουμε εύλογα ότι μια διαφωνία είναι πιθανή στο πλαίσιο της σχέσης μας με εσάς.

Για να προσδιοριστεί η κατάλληλη περίοδος διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, λαμβάνουμε υπόψη την ποσότητα, τη φύση και τον ευαίσθητο χαρακτήρα τους, τον πιθανό κίνδυνο ζημιών που συνδέονται με μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη, τους σκοπούς για τους οποίους να διευκρινιστεί εάν μπορούμε ή όχι να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους με άλλα μέσα και ποιες νομικές, κανονιστικές, φορολογικές, λογιστικές και άλλες υποχρεώσεις ισχύουν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα ανώνυμα τα προσωπικά σας δεδομένα (έτσι ώστε να μην μπορείτε να τα αναγνωρίσετε και τα δεδομένα δεν μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς) για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες επ 'αόριστον χωρίς να χρειάζεται να σας ειδοποιήσουμε.

8. ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα στα προσωπικά σας δεδομένα βάσει των νόμων περί προστασίας δεδομένων:

• Μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ("δικαίωμα πρόσβασης για το υποκείμενο των δεδομένων"). Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.

• Μπορείτε να ζητήσετε να διορθωθούν τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς. Επομένως, τα ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς μπορούν να διορθωθούν. Εντούτοις, ίσως χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να τροποποιήσετε απευθείας τα προσωπικά σας δεδομένα.

• Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αν δεν υπάρχει βάσιμος λόγος για να δικαιολογηθεί περαιτέρω επεξεργασία. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από εσάς να διαγράψουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αν έχετε καταφέρει να ασκήσετε το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (βλ. Παρακάτω), σε περίπτωση που έχουμε επεξεργαστεί πληροφορίες παράνομα ή εάν μας ζητηθεί να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον τοπικό νόμο. Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι ενδέχεται να μην είμαστε πάντα σε θέση να ανταποκριθούμε στην αίτησή σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους που θα σας επισημάνουμε, αν υπάρχουν, τη στιγμή της αίτησής σας.

• Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να είμαστε σε θέση να αποδείξουμε ότι δεσμευτικοί επιτακτικοί λόγοι που υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας, μας υποχρεώνουν να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας.

• Μπορείτε να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διακόψουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

• Εάν θέλετε να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των δεδομένων,
• Εάν ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα είναι παράνομος, αλλά δεν θέλετε να το διαγράψουμε,

• Εάν θέλετε να διατηρήσουμε τα δεδομένα όταν δεν τα χρειάζεστε πλέον, επειδή είναι απαραίτητο για την ίδρυση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων,

• Εάν έχετε αρνηθεί να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας, πρέπει όμως να ελέγξουμε αν υπάρχουν νόμιμοι λόγοι για να το χρησιμοποιήσουμε.

• Μπορείτε να ζητήσετε να μεταφερθούν τα προσωπικά σας δεδομένα σε εσάς ή να μεταφερθούν σε τρίτους.

• Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, εάν απαιτείται η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Θα σας ενημερώσουμε όταν ισχύει όταν αποσύρουμε τη συγκατάθεσή σας.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που περιγράφονται παραπάνω, επικοινωνήστε με την DPD μας:

info@august-porsche.be

Τα έξοδα
Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη για να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα). Ωστόσο, εάν το αίτημά σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα λογικό ποσό ή να αρνηθεί να ανταποκριθεί στο αίτημά σας.

Τι μπορούμε να σας ζητήσουμε;
Μπορούμε να σας ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να εγγυηθούμε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα (ή σε κάποιο άλλο δικαίωμα). Αυτό το μέτρο ασφαλείας αποσκοπεί στην αποτροπή της αποκάλυψης των προσωπικών σας δεδομένων σε άτομα που δεν έχουν το δικαίωμα να το γνωρίζουν. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας για να επισπεύσουμε την απάντησή μας.

Χρόνος απόκρισης
Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε ένα μήνα. Εντούτοις, αυτή η περίοδος μπορεί να ξεπεραστεί εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή εάν έχετε υποβάλει πολλά αιτήματα. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε.

Porsche Expertise πάθους

Αυτόματα έναντι(0) ×

Συγκρίνω Εξαφανιστής