SCHRIJF ONS:

info@august-porsche.be

BEL ONS:

+32 2 633 36 79
AUGUST PORSCHE ADDICTION

AUGUST and MEER…

Track Days - Rijschool

Verkeersveiligheid moet voor iedereen een prioriteit zijn, daarom AUGUST PORSCHE ADDICTION biedt u verschillende rijopleidingen:

Lessen en technieken om krachtige voertuigen te besturen, controle over het voertuig en ecorijden zodat ecologie rijmt op economie etc.. Deze afdeling is uw referentie op het gebied van autorijden.

Door de DRIVER SCHOOL AUGUST PORSCHE ADDICTION onderwijst zijn leden en klanten over het nut en de effectiviteit van zijn cursussen en trainingen in defensief rijden,anticiperend en op de circuits en natuurlijk "Sporty Courtesy".

Onze video: AUGUST PORSCHE ADDICTION - CIRCUIT DES ECUYERS

TOERISTISCHE RALLY

Onze passie is ook de toewijding aan het behoud van deze rijkdom, het historische en culturele erfgoed van de automobielsector.

Elke collectie Porsche heeft een opmerkelijke geschiedenis, wijselijk bewaard door zijn trotse eigenaar. Een perfecte match tussen mens en machine.

AUGUST PORSCHE ADDICTION biedt een prachtige ontmoeting tussen puristen in een sfeer van passie en liefhebbers van de auto.

Deelname aan toeristische bijeenkomsten is een geweldige en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

AUGUST PORSCHE ADDICTION zal ervaren rally-organisatoren integreren om je deze magische momenten te laten beleven.

EVENEMENTEN

AUGUST PORSCHE ADDICTION EVENT belooft atypische, gezellige en soms onconventionele evenementen, vooral voor zijn teambuilding.
Leef een ervaring, in ruimtes AUGUST PORSCHE ADDICTION met zijn aanpassingsvermogen aan alle soorten evenementen en animaties.

DE EPHEMER WORDT VERANDERD IN EEN ONBERISPELIJK GEHEUGEN ...

Boek een ruimte AUGUST PORSCHE ADDICTION om uw evenement om te zetten in een unieke ervaring voor uw gasten.

augustus porsche
Porsche Passion Expertise

Auto versus(0) ×

Vergelijken Tout effacer