SKRIFT TIL OSS:

info@august-porsche.be

RING OSS:

+ 32 2 633 36 79

Politique de confidentialité

Introduksjon

(Du kan klikke på titlene nedenfor for å gå direkte til de tilsvarende kapitlene.)

Denne siden er personvernreglene til selskapet AUGUST SA, som respekterer ditt personvern og forplikter seg til å beskytte dine personlige data. Denne personvernregelen tar sikte på å informere deg om hvordan vi behandler dine personopplysninger, dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

Du kan klikke på titlene nedenfor for å gå direkte til de tilsvarende kapitlene.

1. OPPLYSNINGER OM SELSKAPET

Formål med denne personvernregelen
Hensikten med denne personvernregelen er å gi deg informasjon om hvordan selskapet AUGUST SA samler inn og behandler dine personopplysninger i sammenheng med ditt forhold til selskapet AUGUST SA og bruken av nettsteder, digitale plattformer, biler, produkter og tjenester.

For å forstå klart hvorfor og hvordan vi bruker dataene dine, er det viktig at du leser dette dokumentet, så vel som all annen personvernpolicy som vi kan gi deg ved spesielle anledninger når du samler inn eller behandler personopplysninger om deg. . Denne personvernpolitikken supplerer våre andre personvernregler og er ikke ment å erstatte dem.

Datakontroller
AUGUST SA handelsnavn og nettstednavn: " AUGUST-PORSCHE (.EU, .COM, .BE) "," AUGUST-CLASSICS
(.BE) "," AUGUST-ADDICTION (.BE) "," AUGUST PORSCHE ADDICTION ”(“ Vi ”) er et selskap registrert i Belgia (registrering av selskapet under firmanummer 0893.167.288 og momspliktig under dette samme nummer.).

Kontakt
Den utpekte databeskyttelsesansvarlig (DDPD) av AUGUST SA er ansvarlig for å håndtere spørsmål relatert til denne personvernpolitikken og vår personvernpraksis. Hvis du har spørsmål angående denne personvernpolitikken, eller hvis du ønsker å utøve dine juridiske rettigheter, kan du kontakte DDPD på følgende koordinater:

Fullstendig navn på den juridiske enheten: AUGUST SA
E-post: info@august-porsche.be
E-postadresse: AUGUST SA 15, Route de Genval 1380 Ohain - Belgia

Personvernkommisjon: Rue de la Presse 35 - 1000 Brussel Tlf. +32 2 274 48 00 Faks +32 2 274 48 10 e-post: commission@privacycommission.be nettside: http://www.privacycommission.be/ , styrer behandlingen av personopplysninger i Belgia og er tilsynsmyndigheten som er ansvarlig for databeskyttelsessaker. Du har rett til når som helst å inngi en klage til Personvernkommisjon; Vi inviterer deg imidlertid til å sende inn dine bekymringer og klager til oss først, som vi vil prøve å håndtere.

Endringer i personvernreglene og plikten til å varsle oss om endringer
Personvernreglene våre blir gjenstand for regelmessig gjennomgang. Den siste oppdateringen av denne versjonen er fra 29. mars 2019. Vi anbefaler at du jevnlig ser på denne personvernpolicyen for å sjekke om det er gjort noen oppdateringer eller modifikasjoner av den.

Det er viktig at personopplysningene vi har om deg er nøyaktige og oppdaterte. Vi takker deg derfor for å holde oss informert i tilfelle endringer av dine personlige data under ditt forhold til oss.

Tredjeparts lenker
Våre nettsteder og digitale plattformer kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, plugins og applikasjoner. Det at du klikker på disse koblingene, eller at du oppretter disse forbindelsene, kan autorisere disse tredjepartene til å samle inn eller dele data angående deg. Vi har ingen kontroll over disse tredjeparts nettsteder og påtar oss ikke noe ansvar for deres innhold, sikkerhet eller personvernregler. Vi anbefaler at du ser på sikkerhets- og personvernreglene for hvert nettsted og det sosiale nettverkstjenesten du besøker og / eller abonnerer på.

2. HVILKE DATA samler vi inn fra deg?

Personopplysninger eller informasjon betyr all informasjon om et levende individ som personen kan identifiseres fra. De inkluderer ikke dataene som identiteten er fjernet fra (anonyme data). Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre forskjellige typer personopplysninger om deg som vi har klassifisert i følgende kategorier:

• Identitetsdata (f.eks. Navn, brukernavn eller lignende identifikasjon, tittel, fødselsdato);

• Kontaktinformasjon (f.eks. Fakturerings- eller leveringsadresse, telefonnummer, e-postadresse);

• Informasjon om kjøretøyet ditt (f.eks. VIN, fabrikat, modell, år, forhandler, dato for kjøp eller leie, kjøp eller leiepris, utstyr, vedlikeholdshistorikk, garantiperiode);

• Kjøretøysdata (f.eks. Kjøretøys beliggenhet og generelle tilstandsdata, varsellamper, neste serviceavtale, drivstoffnivå, batterinivå, dekktrykk, vedlikeholdshistorikk, problemer eller feilkoder, ytelsesdata, annen statusinformasjon);

• Interesser / preferanser (f.eks. Kjøp eller bestillinger du har gjort, kommentarer);

• Profilbilder / informasjon (f.eks. Fotografier eller annet brukergenerert innhold, for eksempel dokumenter gitt som del av salgsmeldinger, eller interesser du siterer på sosiale medier-plattformer);

• Transaksjonsdata (f.eks. Informasjon om produkter og tjenester som du har kjøpt fra oss);

• Bruksdata (f.eks. Informasjon om hvordan du bruker våre nettsteder, produkter og tjenester);

• Markedsførings- og kommunikasjonsdata (f.eks. Dine preferanser for å motta vår markedskommunikasjon og de fra våre tredjeparter, dine kommunikasjonspreferanser).

Hvis du bruker en digital enhet for å aktivere firmatjenester AUGUST SA eller få tilgang til den, kan vi samle inn data om denne enheten, inkludert:

• Tekniske data (f.eks. IP-adresse som brukes til å koble datamaskinen din til Internett, tilkoblingsinformasjon, type og versjon av nettleseren din, tidssone og plassering, type og versjon av plugins for nettleseren din, operativsystem og plattform du bruker);

• Stedsinformasjon (f.eks. IP-adresse, GPS-data);

• Informasjon relatert til besøket ditt (for eksempel URL-navigasjonsruten din til, på og fra vår hjemmeside, produkter som er sett på eller søkte, svartid på siden, nedlastingsfeil, varighet av konsultasjon av visse sider, relativ informasjon din interaksjon med siden, metoder som brukes for å avslutte siden, telefonnummer som ble brukt for å kontakte vår kundeservice);

• Informasjon relatert til e-postkommunikasjon (f.eks. Tid og dato for e-poståpning, lenker sett fra e-post, avmeldingspreferanser).

Vi samler også inn, bruker og deler aggregerte data som statistiske eller demografiske data. Aggregerte data kan komme fra dine personopplysninger, men blir ikke lovlig sett på som personopplysninger, da de ikke direkte eller indirekte avslører din identitet.

Vi samler ikke inn noen spesiell kategori av personopplysninger om deg (f.eks. informasjon om etnisitet, religiøs eller filosofisk tro, liv eller seksuell legning, politiske synspunkter, fagforeningsmedlemskap og helse, genetiske og biometriske data).

Vi samler heller ikke inn informasjon om dine straffbare forhold og domfellelser.

Våre nettsteder og den digitale plattformen er ikke beregnet på barn, og vi samler ikke bevisst data om barn. Hvis vi oppdager at vi har samlet informasjon om et barn uten foreldres samtykke, vil vi slette disse dataene.

Unnlatelse av overføring av personopplysninger
Hvis loven eller bestemmelsene i en kontrakt som vi har inngått med deg, krever at vi samler inn personopplysninger, og hvis du ikke leverer disse dataene på forespørsel, kan det hende at vi ikke kan utføre kontrakt som vi har inngått eller som vi ønsker å inngå med deg (f.eks. for å gi deg varer eller tjenester). I dette tilfellet kan det hende vi må avbryte et produkt eller en tjeneste som du drar nytte av av oss, men vi vil informere deg om nødvendig i rett tid.

3. HVORDAN SAMLER DINE PERSONLIGE DATA?

Vi bruker forskjellige metoder for å samle inn data fra og om deg, inkludert følgende:

Direkte interaksjoner. Du kan bli bedt om å gi oss din personlige informasjon ved å fylle ut skjemaer eller ved å kontakte oss via post, telefon, e-post, SMS / MMS, direktemeldinger eller andre. Disse dataene kan gis når du:

• be om informasjon om våre produkter og tjenester eller kjøpe våre produkter og tjenester;

• delta på selskapets arrangementer AUGUST SA eller messer, eller delta i prøvekjøringer;

• opprette en konto på vår hjemmeside eller besøk den;

• abonnere på våre tjenester eller våre publikasjoner;

• be om å motta en markedskommunikasjon;

• delta i en konkurranse, promotering eller undersøkelse;

• send oss ​​dine kommentarer eller kontakt oss.

• Automatiserte teknologier eller interaksjoner. Når du samhandler med våre nettsteder og digitale tjenester, inkludert våre sosiale medieplattformer, samler vi automatisk tekniske data om materialet ditt og dine surfeaksjoner og vaner. Vi samler inn disse personopplysningene ved hjelp av informasjonskapsler og andre lignende teknologier. Vi kan også motta tekniske data om deg hvis du besøker andre nettsteder som bruker informasjonskapslene våre. Se vår Cookie policy for mer informasjon.

Tredjeparter eller kilder som er tilgjengelige for publikum Vi mottar personopplysninger om deg fra følgende tredjeparter og offentlige kilder:

• Informasjon om kjøretøy og annen informasjon gitt direkte av selskapet AUGUST SA uavhengig akkreditert (heretter " AUGUST SA ”);

• Tekniske data levert av tredjepart, inkludert analytikere og forskningsinformasjonsleverandører;

• Annonsenettverk;

• Arrangementsbyråer;

• Identitetsdata og kontaktinformasjon hentet fra offentlig tilgjengelige kilder og datameglere;

• Informasjon som er fritt tilgjengelig for publikum fra Internett-søk.

4. AVDELING AV DINE PERSONLIGE DATA

Vi kan dele dine personopplysninger med følgende parter, for de formålene som er beskrevet i avsnitt 4, "Hvordan bruker vi dine personopplysninger?" "

• Interne tredjeparter (f.eks. Andre konsernselskaper AUGUST SA);

• Eksterne tredjeparter (f.eks. Forhandlere, tjenesteleverandører som handler på våre vegne, profesjonelle rådgivere og andre myndigheter / organer);

• Tredjeparter som vi kan velge å selge eller overføre deler av vårt selskap eller våre eiendeler til, eller som vi kan slå sammen deler av vårt selskap eller våre eiendeler med. Vi kan også søke å kjøpe eller slå sammen andre selskaper. Hvis selskapet vårt endres, kan det hende at de nye eierne bruker dine personlige data som beskrevet i denne personvernregelen.

Vi krever at alle tredjeparter respekterer sikkerheten til dine personopplysninger og behandler dem i samsvar med loven. Vi tillater ikke at våre tredjeparts tjenesteleverandører bruker dine personopplysninger til sitt eget formål, og tillater dem bare å behandle dine personopplysninger til spesifiserte formål og i samsvar med instruksjonene våre.

5. INTERNASJONALE OVERFØRINGER

Dataene vi samler inn om deg kan overføres til og lagres utenfor Det europeiske økonomiske området ("EØS") (og underlagt gjeldende lov om datalokalisering). Det kan også behandles av ansatte som jobber utenfor EØS, enten de er ansatt direkte av oss eller av en av våre leverandører, for eksempel AUGUST SA lokal. Nevnte ansatte kan være involvert, blant annet i utarbeidelsen av bestillingen din, behandlingen av betalingsinformasjonen din og levering av tjenester og assistanse. Vi vil ta alle rimelige tiltak som er nødvendige for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernpolitikken og britisk databeskyttelseslov, med mindre annet er angitt.

Hvis vi overfører dine personopplysninger utenfor EØS, vil vi sikre at et tilsvarende nivå av beskyttelse er sikret ved å iverksette minst ett av følgende tiltak:

• Vi vil bare overføre dine personopplysninger til land som er vurdert av EU-kommisjonen for å bruke et tilstrekkelig vern av personopplysninger;

• Hvis vi bruker visse tjenesteleverandører, kan vi bruke spesifikke kontraktsmodeller som er godkjent av EU-kommisjonen, og som gir et beskyttelsesnivå av personopplysninger som tilsvarer det som brukes i Europa.

6. DATA SIKKERHET

Vi har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å forhindre utilsiktet tap, uautorisert bruk eller tilgang, endring og utlevering av dine personopplysninger. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til ansatte, agenter, leverandører og andre tredjeparter som trenger å vite om det på grunn av deres aktivitet. De vil behandle dine personopplysninger bare i samsvar med instruksjonene våre og er underlagt en taushetsplikt.

Vi har prosedyrer for å håndtere mistanke om brudd på personopplysninger og vil varsle deg og ethvert relevant regulerende organ om disse bruddene hvis det kreves av loven.

7. RETENTION AV DATA

Hvor lenge bruker vi dine personopplysninger?
Vi vil oppbevare dine personopplysninger bare i den tid som er rimelig nødvendig for å oppfylle de formålene vi har samlet inn for dem, spesielt for å overholde juridiske, forskriftsmessige, skatte-, regnskaps- eller rapporteringsplikter. Vi kan beholde dine personopplysninger i en lengre periode i tilfelle en klage, eller hvis vi med rimelighet mener at en tvist sannsynligvis er i sammenheng med vårt forhold til deg.

For å bestemme riktig oppbevaringsperiode for personopplysninger, tar vi hensyn til deres mengde, deres art og deres følsomme art, den potensielle risikoen for skade knyttet til uautorisert bruk eller avsløring, formålene vi bruker dem for. adressere om vi kanskje eller ikke kan oppnå disse målene på andre måter og hvilke juridiske, forskriftsmessige, skattemessige, regnskapsmessige og andre forpliktelser gjelder.

I noen tilfeller vil vi anonymisere dine personopplysninger (slik at du ikke kan identifiseres og dataene ikke lenger kan knyttes til deg) til forskning eller statistiske formål. I dette tilfellet kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten at det er nødvendig å varsle deg.

8. DINE JURIDISKE RETTIGHETER

I noen tilfeller har du følgende rettigheter til personopplysningene dine i henhold til databeskyttelseslover:

• Du kan be om tilgang til dine personlige data ("rett til tilgang for den registrerte"). Du vil da motta en kopi av personopplysningene som vi har om deg;

• Du kan be om at personopplysningene vi har om deg blir utbedret. Ufullstendige eller unøyaktige data som vi har om deg, kan derfor rettes. Imidlertid kan det hende vi må verifisere nøyaktigheten av de nye dataene du gir oss. I mange tilfeller kan du direkte endre dine personlige data;

• Du kan be om sletting av dine personopplysninger. Du kan be oss om å slette eller slette dine personopplysninger hvis det ikke er noen gyldig grunn til å rettferdiggjøre videre behandling. Du har også rett til å be oss om å slette eller slette personopplysningene dine hvis du har klart å utøve din rett til å gjøre innvendinger mot behandlingen (se nedenfor), i tilfelle vi har behandlet din informasjon ulovlig, eller hvis vi er pålagt å slette dine personopplysninger i samsvar med lokal lov. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke alltid kan være i stand til å svare på forespørselen din om sletting av spesifikke juridiske grunner som vil bli gjort oppmerksom på deg, om noen, på tidspunktet for forespørselen;

• Du kan motsette deg behandlingen av dine personopplysninger. I visse tilfeller vil vi være i stand til å demonstrere at forpliktende bindende grunner som da råder over dine rettigheter og friheter, forplikter oss til å behandle informasjonen din;

• Du kan be om at behandlingen av dine personopplysninger blir begrenset. Du kan be oss om å stanse behandlingen av dine personopplysninger i følgende tilfeller:

• Hvis du vil at vi skal bekrefte nøyaktigheten av dataene,
• Hvis måten vi bruker dataene på er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette dem,

• Hvis du vil at vi skal oppbevare dataene når vi ikke lenger trenger det, fordi det er nødvendig for etablering, utøvelse eller forsvar av juridiske krav,

• Hvis du har nektet å tillate oss å bruke dataene dine, men vi må sjekke om det er tvingende legitime grunner for oss å bruke dem;

• Du kan be om at dine personopplysninger blir overført til deg eller om å bli overført til en tredjepart;

• Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst hvis ditt samtykke er nødvendig for behandlingen av dine personopplysninger. Hvis du trekker tilbake ditt samtykke, kan det hende at vi ikke kan gi deg visse produkter eller tjenester. Vi vil gi deg beskjed når det er aktuelt når vi trekker tilbake ditt samtykke.

Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene beskrevet ovenfor, kan du kontakte DPD:

info@august-porsche.be

Frais
Du trenger ikke å betale noen gebyrer for å få tilgang til dine personlige data (eller for å utøve noen annen rettighet). Imidlertid, hvis forespørselen din er tydelig grunnløs, repetitiv eller overdreven, kan det hende at vi belaster deg for et rimelig beløp eller nekter å svare på forespørselen din.

Hva kan vi spørre deg om?
Vi kan be deg om spesifikk informasjon for å hjelpe oss med å bekrefte din identitet og garantere din rett til tilgang til dine personlige data (eller en annen rettighet). Dette sikkerhetstiltaket tar sikte på å forhindre at dine personopplysninger blir avslørt til personer som ikke har rett til å vite det. Vi kan også kontakte deg for å be om ytterligere informasjon om forespørselen din for å fremskynde svaret vårt.

Responstid
Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Denne perioden kan imidlertid overskrides hvis forespørselen din er spesielt kompleks, eller hvis du har kommet med flere forespørsler. I dette tilfellet vil vi holde deg informert.

Porsche lidenskapskompetanse

Auto kontra(0) ×

Sammenlign Tout effacer